Tapehouder, 66m, wit


Code
507112
Besteleenheid
1

€ 8,95 /stuk Excl. btw

ONLINE OP VOORRAAD
Packcenter: Neem contact met ons op voor de actuele magazijn voorraad van onze stores


Maak het jezelf gemakkelijk met deze fijne, stevige plakbandhouder.

Voor professioneel gebruik


Plakband plakken gaat veel sneller met een handige tapedispenser. Dit tafelmodel tapeafroller is ideaal voor professioneel gebruik. De houder is geschikt voor rollen plakband of tape met een lengte van 33 en 66 meter en een breedte van 12, 15, 19 en 25 mm.

Goede grip


Met behulp van de kunststof plakbandhouder rol en snijd je snel de gewenste hoeveelheid tape af. Het verzwaarde plakbandapparaat heeft een goede, stabiele grip op de ondergrond en verschuift dus niet als je het plakband afsnijdt.


Maten en gewichten
Code 507112
Merk Neutraal
EAN 8714215132204
Lengte (m) 66
Uiterlijk
Kleur Wit
Verpakking
Aantal per pallet 672

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Wij beschikken over de nodige certificeringen, zoals ISO 9001, BRC S&D, FSC en GS1 DAS. Raadpleeg voor de eigenschappen en toepassingen van de producten onze klantenservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie