Edding Marker, Whiteboardmarker, type: 250,


Code
901307
Besteleenheid
1

€ 26,80 /blister 10 stuks Excl. btw

ONLINE OP VOORRAAD
Packcenter: Neem contact met ons op voor de actuele magazijn voorraad van onze stores


Beschrijf je whiteboard moeiteloos met deze prettige zwarte whiteboardmarker Type 250 van Edding.

Zwarte whiteboardmarker van Edding


Deze handige uitwisbare marker Type 250 van Edding is ideaal voor het beschrijven van whiteboards van kunststof, metaal of glas. Ook andere gesloten oppervlakken, zoals email en melamine, kun je met de whiteboardmarker soepel beschrijven. De uitwisbare stift heeft een ronde punt waarmee je lijnen kunt maken met een dikte van 1,5 tot 3 mm. Zorg dat je altijd whiteboardmarkers in de buurt van je whiteboard of glassboard hebt liggen.

Droog uitwisbaar


De stevige Edding-marker is voorzien van een geurloze inkt op alcoholbasis. Na het beschrijven is de inkt gemakkelijk zonder water uit te wissen, waarna je weer een schoon whiteboard hebt. De goed afsluitbare losse dop heeft dezelfde kleur als de inkt, zodat je de schrijfkleur gemakkelijk kunt herkennen. De whiteboardmarkers zijn per tien stuks verpakt in een handig doosje. Ideaal voor thuis, op school en op het werk.Uitvoering
Code 901307
Merk Edding
EAN 04004764431618
Schrijfkleur Zwart
Type 250
Variant Whiteboardmarker

Merk Edding

In 1960 ontwikkelden twee Hamburgse schoolvrienden de Edding no. 1, een permanente marker die meteen succesvol is. Inmiddels is Edding uitgegroeid tot een mondiaal merk met een breed assortiment aan markers in allerlei kleuren en voor diverse soorten oppervlakken. De producten van Edding vallen op door hun duurzaamheid en kwaliteit.

Presentatiematerialen
Onder de naam Legamaster ontwikkelt, produceert en verkoopt de Edding Groep ook hulpmiddelen voor visualisering, presentaties en conferenties, zoals whiteboards, flipovers, presentatieapparatuur en andere oplossingen voor school en werk.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie