Zak, Verzendzak, Gerecycled LDPE, 36x54cm, 65my, wit


Code
923596
Besteleenheid
1

€ 61,90 /doos à 250 stuks Excl. btw
Koop meer Bespaar meer

ONLINE OP VOORRAAD
Packcenter: Neem contact met ons op voor de actuele magazijn voorraad van onze stores


Verstuur kleding, accessoires en andere lichte producten veilig en voordelig in deze witte verzendzak, voor 80% gemaakt van gerecycled consumentenafval.

Verzendzak van LDPE


Ga je kleding, accessoires of andere lichte producten versturen? In deze witte verzendzak van stevig Low Density Polyethyleen (LDPE) is alles goed beschermd en wordt het netjes bij je klant bezorgd. LDPE is goed bestand tegen schokken, scheuren en scherpere randjes. Een ideale verzendverpakking dus voor webshops en winkels die kleding en accessoires naar hun klanten versturen.

Eenvoudig verzenden en retourneren


Deze lichtgewicht ‘webshopbag’ of koerierszak beschermt je producten optimaal en geeft je pakket een verzorgde uitstraling. Vul de verzendzak met kleding of andere producten en sluit deze af met de sealstrip. Schrijf het adres op de witte buitenzijde of plak er een adresetiket en/of sticker op met je bedrijfslogo. Dankzij de dubbele kleefstrook met afscheurperforatie kan je klant de verpakking gemakkelijk openen en eenvoudig opnieuw gebruiken als retourenvelop.

Gemaakt van PCR-plastic


De verzendzakken zijn gemaakt van 80% gerecyclede materialen van ‘post-consumer recycled’ plastic (PCR-plastic), oftewel consumentenafval, om precies te zijn van gerecycled materiaal gemaakt in EuCertPlast-gecertificeerde recyclingbedrijven. Dit Europese certificaat bevordert het milieuvriendelijk recyclen van plastic en schrijft voor dat het plastic traceerbaar moet zijn. Wordt de verzendzak niet voor retourneren gebruikt, dan kan hij na gebruik bij het plasticafval om te worden gerecycled.

Rethink, Reduce, Reuse and Recycle


Op iedere verzendzak staat de tekst ‘RETHINK, REDUCE, REUSE AND RECYCLE’ afgedrukt. Ook staat erop uitgelegd dat de zak is gemaakt van gerecyclede materialen en dat hij na gebruik bij het plasticafval mag. Zo ziet jouw klant duidelijk dat jij hebt gekozen voor een bewuste, duurzame verpakking en weet hij dat de verzendzak na gebruik recyclebaar is. Elke ‘recy-verzendzak’ is voorzien van een unieke barcode. Dit maakt het mogelijk om de verzendzakken per stuk te scannen en er je eigen prijs- en voorraadinformatie aan te koppelen.

Diverse formaten


De LDPE-verzendzakken zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Het kleinste formaat past door elke standaard-brievenbus. In het grootste formaat past ook gemakkelijk een schoenendoos.Algemeen
Code 923596
Merk Neutraal
EAN 08714215191454
Materiaal Gerecycled LDPE
Maten en gewichten
Dikte (my) 65
Lengte (cm) 54
Breedte (cm) 36
Milieu en kwaliteit
SUP materiaal eigenschap Bevat plastic
Uiterlijk
Kleur Wit
Uitvoering
Variant Verzendzak
Verpakking
Aantal per pallet 30000

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Wij beschikken over de nodige certificeringen, zoals ISO 9001, BRC S&D, FSC en GS1 DAS. Raadpleeg voor de eigenschappen en toepassingen van de producten onze klantenservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie