Tapeafroller. Kunststof, grijs


Code
507107
Besteleenheid
1

€ 8,95 € 3,05 /stuk Excl. btw

Op voorraad
106 producten

Met deze handige verzwaarde taperoller heb je je tape of plakband altijd bij de hand.

Afrollen zonder schuiven


Deze praktische kunststof tapeafroller is verzwaard, zodat hij tijdens het afrollen en afscheuren van tape of plakband niet kan verschuiven. Plaats de stevige plakbandhouder op je toonbank, inpaktafel, inpaktrolley of andere werktafel en je kunt tijdens het inpakken lekker snel werken.

Twee formaten tape


Dankzij de slimme dubbele kern is deze plakbandhouder zowel geschikt voor tape met een diameter van 2,5 cm als voor plakbandrollen met een diameter van 7,5 cm. In de houder passen rollen van maximaal 66 meter lang en 2,5 cm breed.

Per stuk


De tapeafrollers zijn per stuk te koop en verkrijgbaar in zwart en grijs.Algemeen
Code 507107
Merk Neutraal
EAN 8714215120256
Materiaal Kunststof
Uiterlijk
Kleur Grijs
Uitvoering
Variant Tapeafroller
Uitvoering Voor rol van 33 en 66m
Verpakking
Aantal per pallet 300

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Anderen bestelden ook

€ 19,50/doos @ 100 stuks
€ 45,95/doos @ 100 stuks