Stift, krijtstift, wit


Code
900450
Besteleenheid
1

€ 6,85 /stuk Excl. btw

ONLINE OP VOORRAAD
Packcenter: Neem contact met ons op voor de actuele magazijn voorraad van onze stores


Beschrijf je krijtborden moeiteloos met deze afwasbare witte krijtstift van Uni-ball.

Witte krijtstift van Uni-ball


Ga je een krijtbord, buitenkrijtbord, krijtstoepbord, magnetisch krijtbord, glaskrijtbord, spiegel, tegel of raam beschrijven? Deze witte krijtstift van Uni-ball zorgt voor een goed dekkende en dus uitstekend leesbare tekst op iedere niet-poreuze ondergrond. De krijtmarker heeft een schuine punt van 8 mm dikte.

Eenvoudig afwasbaar


De stevige krijtmarker geeft meer grip bij het schrijven dan losse krijtjes en helpt je om snel en duidelijk een reclameboodschap, dagmenu, aanbieding of andere tekst te schrijven. Dankzij de regenbestendige inkt kun je deze krijtstift zowel binnen als buiten gebruiken. Zelfs bij regen blijft de tekst goed leesbaar. De fluorescerende witte inkt droogt snel en is eenvoudig afwasbaar met een vochtige doek.

Voor dikkere letters


Gebruik deze bredere krijtmarker voor het beschrijven van grote oppervlakken of om een duidelijke, grote tekst of tekening te maken. De krijtstift heeft een goed afsluitbare dop en is gemakkelijk te bewaren.Uiterlijk
Code 900450
Merk Neutraal
EAN 04902778140093
Kleur Wit
Uitvoering
Variant Krijtstift

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Wij beschikken over de nodige certificeringen, zoals ISO 9001, BRC S&D, FSC en GS1 DAS. Raadpleeg voor de eigenschappen en toepassingen van de producten onze klantenservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie