SendProof® Postpakketdoos, L, golfkarton, 400x260x260mm, met autolock, bruin


Code
377333
Besteleenheid
1

€ 14,95 /bundel à 10 stuks Excl. btw

Op voorraad


Verpak je producten snel, efficiënt en zonder tape in deze ruimtebesparende autolockdozen met zelfklevende sluitstrip van SendProof®.

SendProof-postpakketdoos


Met deze praktische postpakketdozen van stevig golfkarton verpak je je producten razendsnel, zonder gedoe met tape. De dozen worden plat geleverd en zijn met een eenvoudige handeling open te vouwen, waarbij de zelfsluitende bodem van de doos automatisch in elkaar schuift en zich sluit (‘autolock’). Je hebt voor het sluiten van de bodem dus geen tape nodig en kunt de doos meteen neerzetten en vullen.

In hoogte verstelbaar


De verzenddozen hebben een stevige bodem en vier slimme sluitkleppen met een flexibel verstelbare vulhoogte. Door hiermee het formaat van de doos nauwkeurig af te stemmen op de inhoud, heb je minder vulmateriaal nodig. Na het vullen plak je de doos snel en eenvoudig dicht met behulp van de zelfklevende afsluitstrip. Ook hierbij heb je dus geen tape nodig. Dankzij de handige afscheurstrip kan de ontvanger de verzenddoos zonder schaar heel simpel openen.

In vier formaten


Deze autolock-postpakketdozen van SendProof zijn verkrijgbaar in vier formaten (XS, S, M, L). Een ideale verzenddoos voor iedereen die handmatig producten verpakt, zoals webshops, winkels en kleine magazijnen.Algemeen
Code 377333
Merk SendProof®
EAN 4250414140076
Materiaal Golfkarton
Maten en gewichten
Formaat L
Lengte (mm) 400
Breedte (mm) 260
Hoogte (mm) 260
Uiterlijk
Kleur Bruin
Uitvoering
Uitvoering Met autolock
Variant Postpakketdoos
Verpakking
Aantal per pallet 480

Merk SendProof®

SendProof Packaging is ons kwaliteitslabel voor een compleet en zorgvuldig geselecteerd aanbod van verzendverpakkingen. Goed verpakken betekent meer efficiëntie in de keten, minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Dit is waar SendProof Packaging voor staat.

Veilig en efficiënt
De producten van SendProof zijn geschikt voor het veilig en efficiënt verzenden van zowel food- als non-foodproducten. Wij bieden de juiste verzendverpakking voor elk product; van boeken, cosmetische artikelen en flessen wijn tot verse groenten, vlees en vis. Binnen SendProof zijn maximale productbescherming, optimaal gebruiksgemak, kostenefficiëntie, beleving en een lagere milieu-impact belangrijke pijlers.

Besparen met professionele verpakkingen
Naast een compleet standaardassortiment verzendverpakkingen bieden wij onder de noemer SendProof PRO advies en inspiratie die is gericht op het complete (e-)fulfilmentproces. Aan de hand van verpakkingsscan ‘Catch The Savings’ helpen we je bijvoorbeeld bij het optimaliseren van je logistieke verpakkingsproces, het ontwerpen van een creatieve maatwerkverpakking of het ontwikkelen van een duurzaam alternatief.

Oog voor het milieu
Wie veel online verkoopt, heeft veel verpakkingsmateriaal nodig. Met SendProof PRO besteden we veel aandacht aan het versturen van ‘minder lucht’. We letten daarnaast goed op de materiaalsamenstelling zodat de milieu-impact van elke verzendverpakking zo laag mogelijk is. Ons eigen onderzoekscentrum The LCA Centre ondersteunt ons hierin.

SendProof Packaging is hét bewijs dat een goede verzendverpakking loont!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie