Schaal, ePS, 70, 175x135x17mm, wit


Code
426342
Besteleenheid
1

€ 31,00 /pak à 810 stuks Excl. btw

Op voorraad
15 producten


Kunststof schalen voor het (voor)verpakken van vlees, groenten of fruit. Raadpleeg de handige productwijzer voor de eigenschappen en toepassingen van onze producten via de Klantenservice.Algemeen
Code 426342
Merk Neutraal
EAN 4014195059053
Materiaal EPS
Maten en gewichten
Lengte (mm) 175
Breedte (mm) 135
Hoogte (mm) 17
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Milieukenmerk SUP-proof
Uiterlijk
Kleur Wit
Uitvoering
Type 70
Verpakking
Aantal per pallet 13

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie