Qleaniq® Zaalveger, 60cm, Hout


Code
693375
Besteleenheid
1

€ 20,10 /stuk Excl. btw

Op voorraad
10 producten

Veeg elke vloer aan met deze handige zachte zaalveger.

Snel en efficiënt vegen


Met deze zachte, 60 cm brede zaalveger veeg je snel en efficiënt grote oppervlakken schoon. De gemengde veger bestaat uit zowel harde als zachte vezels of haren, waardoor je er gemakkelijk diverse soorten vuil mee wegveegt.

Lange levensduur


De veger is gemaakt van stevig hout en heeft een duurzame uitstraling. De gelakte houten rug zorgt voor een extra lange levensduur.

Houten bezemsteel


De zachte veger is speciaal geschikt voor het vegen van diverse binnenvloeren met en zonder voegen. Combineer de zaalveger met onze anderhalve meter lange universele houten bezemsteel.Algemeen
Code 693375
Merk Qleaniq®
EAN 5413178111617
Materiaal Hout
Maten en gewichten
Breedte (cm) 60

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 15,40/doos à 100 stuks