Qleaniq® Stofblik, Kunststof, blauw


Code
693377
Besteleenheid
1

€ 3,10 /stuk Excl. btw

Op voorraad
13 producten

Kleine hoeveelheden vuil en stof ruim je vliegensvlug op met deze fijne stoffer-en-blik.

Gemakkelijk opvegen


Dit praktische veegblik is voorzien van een rubberen rand om vuil gemakkelijker op te vegen. Trek de stoffer eventueel over de kartelrand op het ‘blik’ om vuil en stof uit de haren te verwijderen.

Sterk en praktisch


Het stoffer-en-blik is gemaakt van sterk kunststof dat tegen een stootje kan. Dankzij de opvallende lichtblauwe kleur grijp je bovendien niet snel mis. Na gebruik klik je de handveger eenvoudig vast op het blik. Dat is gemakkelijk opbergen!Algemeen
Code 693377
Merk Qleaniq®
EAN 8714215039398
Materiaal Kunststof
Uiterlijk
Kleur Blauw

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook