Qleaniq® Glas- en interieurreiniger, Sprayflacon, 1000ml, 10pH, blauw


Code
509328
Besteleenheid
1

€ 5,10 /fles Excl. btw

Op voorraad
467 producten


Glas- en interieurreiniger is een gebruiksklare, fris geparfumeerde, effectieve reiniger voor elk interieur. De reiniger is geschikt voor het verwijderen van vlekken en vingerafdrukken op bijvoorbeeld ramen, spiegels, scheidingswanden en afwasbaar meubilair. De alcoholreiniger is vetoplossend en droogt streepvrij op.

Eigenschappen


  • Reinigt, ontvet en droogt streeploos op
  • Geschikt voor gebruik met een microvezeldoek
  • Verwijdert hardnekkig vuil

Gebruiksaanwijzing en dosering


Spray de glas- en interieurreiniger onverdund op een droge, schone pluisvrije doek en reinig het te behandelen oppervlak. Ideaal om te gebruiken met een microvezeldoek.

Technische eigenschappen


Kleur: blauw
Geur: aangenaam geparfumeerd
pH-waarde concentraat: 10

Verpakking


Fles: 1000 ml sprayflacon
Doos: 12 x 1000 ml

Veiligheid en opslag


Informatie over opslag, transport en veiligheid vind je in het veiligheidsinformatieblad in tabblad Downloads.Maten en gewichten
Code 509328
Merk Qleaniq®
EAN 8714215032177
Inhoud (ml) 1000
Uiterlijk
Kleur Blauw
Uitvoering
Variant Sprayflacon
Geur Geparfumeerd
pH-waarde 10
Verpakking
Aantal per pallet 384
Aantal per pallet 288

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie