Qleaniq Vloerreiniger concentrate


Code
509333
Besteleenheid
1

€ 4,40 /fles Excl. btw

Op voorraad
631 producten

Vloerreiniger is een laagschuimende, neutrale en aangenaam geparfumeerde synthetische reiniger voor vloeren. De reiniger is zowel handmatig als in een schrobautomaat te gebruiken. Vloerreiniger is geschikt voor het schoonmaken van waterbestendige vloeren zoals tegels, laminaat, linoleum, pvc en marmoleum. Door zijn neutrale samenstelling worden met polymeer behandelde vloeren niet aangetast.

Eigenschappen


  • Zuinig in gebruik
  • Laagschuimend, actief reinigend
  • Hooggeconcentreerd
  • Ideaal voor zowel handmatig reinigen als schrobzuigen van vloeren

Gebruiksaanwijzing en dosering


Sopmethode: meng in een emmer per liter koud water 5 ml vloerreiniger bij normale vervuiling en tot maximaal 50 ml bij zwaardere vervuiling. Indien nodig het water regelmatig verversen.
Schrobzuigmachine: doseer de reiniger in de schoonwatertank van de machine. Gebruik 10 ml vloerreiniger per liter water en verhoog de dosering bij zwaardere vervuiling.

Technische eigenschappen


Kleur: groen
Geur: aangenaam geparfumeerd
pH-waarde concentraat: 7,5

Verpakking


Fles: 1000 ml doseerfles
Doos: 12 x 1000 ml

Veiligheid en opslag


Informatie over opslag, transport en veiligheid vind je in het veiligheidsinformatieblad in tabblad Downloads.


Maten en gewichten
Code 509333
Merk Qleaniq®
EAN 8714215032221
Inhoud (ml) 1000
Uiterlijk
Kleur Groen
Uitvoering
Geur Geparfumeerd
pH-waarde 7,5
Verpakking
Aantal per pallet 480
Aantal per pallet 360

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook