oorpluggen met koord foam geel


Code
690800
Besteleenheid
1

€ 52,45 /doos à 100 stuks Excl. btw

Op voorraad
8 producten

Met deze zachte en comfortabele detecteerbare oorpluggen wordt voedselveilig werken je wel heel gemakkelijk gemaakt!

Comfortabele gehoorbescherming


Op werkplekken met veel omgevingsgeluid of bij het werken met machines of luidruchtige apparaten zijn deze ‘softfoam’ oorpluggen een uitkomst. De energieabsorberende oordopjes zijn gemaakt van zacht polymeerschuim (polyurethaan) en bieden op een comfortabele manier uitstekende gehoorbescherming. Het geluid wordt gereduceerd met 28dB (dit is de SNR-waarde).

Traceerbaar door metaaldetector


De geelwitte oorpluggen zijn bevestigd aan een detecteerbaar, blauwgekleurd aluminium koord. Dit koord verkleint de kans dat de pluggen zoekraken en maakt ze gemakkelijk traceerbaar door metaaldetectoren. Een ideale oordop voor gebruik in de voedselverwerkende industrie.

Effectieve demping


Dankzij het zachte foam zijn de kegelvormige oorpluggen gemakkelijk in te brengen en nemen ze perfect de vorm aan van je eigen gehoorgang. Je oren zijn effectief afgesloten en het geluid wordt goed gedempt. Het schuim is bovendien bestendig tegen vocht en zweet, zodat de plugjes goed op hun plek blijven zitten en zich in je gehoorgang geen vocht kan ophopen.

Gemakkelijk meenemen


De detecteerbare oorpluggen zijn steeds per paar verpakt in een zakje dat in je tas of jaszak past. Zo kun je ze gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Deze standaardmaat oordop past in bijna alle oren.

Voedselveilig werken


Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.Algemeen
Code 690800
Merk Neutraal
EAN 7312553041106
Materiaal PU
Uiterlijk
Kleur Geel
Uitvoering
Uitvoering Met koord

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 14,75/doos à 250 stuks