Koker, Golfkarton, trapezium, 435x75mm, bruin


Code
379215
Besteleenheid
1

€ 16,05 € 8,95 /bundel à 20 stuks Excl. btw

Op voorraad
56 producten

Bescherm je print- of drukwerk optimaal door het te versturen in zo’n praktische verzendkoker in trapeziumvorm.

Voor posters en foto’s


Verzendkokers zijn ideaal voor het veilig versturen en archiveren van opgerolde producten zoals posters, tekeningen, foto’s en kaarten. De inhoud blijft netjes op zijn plaats en komt in perfecte staat bij de ontvanger aan.

Gemakkelijk stapelen


Het voordeel van kokers met een trapeziumvorm ten opzichte van ronde verzendkokers is dat ze gemakkelijk zijn te stapelen en niet zullen wegrollen. Een ander belangrijk pluspunt is dat je een opgerold product veel sneller uit een hoekige dan uit een ronde vorm haalt.

Stevig en snel


De stevige kokers zijn gemaakt van golfkarton. Ze zijn bijzonder snel op te zetten en te vullen. De verzendkokers worden bovendien plano (plat) geleverd, waardoor je veel minder opslagruimte nodig hebt.

Eenvoudig openen


Dankzij de handige insteeksluiting en de veilige zelfklevende plakstrip ben je zó klaar met inpakken en heb je geen tape of andere sluitmiddelen nodig. Met behulp van de geïntegreerde afscheurstrip opent de ontvanger je verpakking heel eenvoudig met één handbeweging.

De verzendkokers in trapeziumvorm zijn verkrijgbaar in diverse handzame formaten.Algemeen
Code 379215
Merk SendProof®
EAN 4250414133627
Materiaal Golfkarton
Maten en gewichten
Hoogte (mm) 75
Lengte (mm) 435
Uiterlijk
Kleur Bruin
Vorm Trapezium
Verpakking
Aantal per pallet 184
Aantal per pallet 92
Aantal per pallet 208

Merk SendProof®

SendProof Packaging is ons kwaliteitslabel voor een compleet en zorgvuldig geselecteerd aanbod van verzendverpakkingen. Goed verpakken betekent meer efficiëntie in de keten, minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Dit is waar SendProof Packaging voor staat.

Veilig en efficiënt
De producten van SendProof zijn geschikt voor het veilig en efficiënt verzenden van zowel food- als non-foodproducten. Wij bieden de juiste verzendverpakking voor elk product; van boeken, cosmetische artikelen en flessen wijn tot verse groenten, vlees en vis. Binnen SendProof zijn maximale productbescherming, optimaal gebruiksgemak, kostenefficiëntie, beleving en een lagere milieu-impact belangrijke pijlers.

Besparen met professionele verpakkingen
Naast een compleet standaardassortiment verzendverpakkingen bieden wij onder de noemer SendProof PRO advies en inspiratie die is gericht op het complete (e-)fulfilmentproces. Aan de hand van verpakkingsscan ‘Catch The Savings’ helpen we je bijvoorbeeld bij het optimaliseren van je logistieke verpakkingsproces, het ontwerpen van een creatieve maatwerkverpakking of het ontwikkelen van een duurzaam alternatief.

Oog voor het milieu
Wie veel online verkoopt, heeft veel verpakkingsmateriaal nodig. Met SendProof PRO besteden we veel aandacht aan het versturen van ‘minder lucht’. We letten daarnaast goed op de materiaalsamenstelling zodat de milieu-impact van elke verzendverpakking zo laag mogelijk is. Ons eigen onderzoekscentrum The LCA Centre ondersteunt ons hierin.

SendProof Packaging is hét bewijs dat een goede verzendverpakking loont!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook