Keukenontvetter, sprayflacon, 1l, 11.2pH, geel


Code
519326
Besteleenheid
1

€ 5,40 /fles Excl. btw
Koop meer Bespaar meer

Op voorraad


Keukenontvetter is een geconcentreerde, sterk alkalische, ongeparfumeerde universele reiniger voor het verwijderen van diverse zwaardere vervuilingen van alle alkalibestendige oppervlakken. Gebruik de ontvetter voor het verwijderen van hardnekkig vuil door onder andere eiwitten, oliën en vetten op installaties, wanden, vloeren, werkbladen, afzuigkappen, et cetera. De ontvetter is geschikt voor zowel dagelijks als periodiek gebruik.

Eigenschappen


  • Reinigt en ontvet
  • Sterke reinigingskracht
  • Sterk alkalisch
  • Eenvoudig te doseren

Gebruiksaanwijzing en dosering


Keuken dagelijks: meng in een emmer per liter lauwwarm water 50 tot 100 ml keukenontvetter, afhankelijk van de vervuiling.
Keuken periodiek: doseer minimaal 100 ml keukenontvetter per liter lauwwarm water.
Vloeren: meng per liter lauw water 25 tot 50 ml keukenontvetter bij normale vervuiling en tot maximaal 50 ml bij zwaardere vervuiling.

Technische eigenschappen


Kleur: geel
Geur: ongeparfumeerd
pH-waarde: 13,5

Veiligheid en opslag


Informatie over opslag, transport en veiligheid vind je in het veiligheidsinformatieblad in tabblad Downloads.Maten en gewichten
Code 519326
Merk Neutraal
EAN 7442142192145
Inhoud (l) 1
Uiterlijk
Kleur Geel
Uitvoering
Geur Ongeparfumeerd
pH-waarde 11.2
Variant Sprayflacon
Verpakking
Aantal per pallet 384
Aantal per pallet 288

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Wij beschikken over de nodige certificeringen, zoals ISO 9001, BRC S&D, FSC en GS1 DAS. Raadpleeg voor de eigenschappen en toepassingen van de producten onze klantenservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie