Actie
OP = OP

I'M Concept Zak, papier, 21x24cm, RIP ME OFF!, gebleekt


Code
630045
Besteleenheid
1

€ 19,75 € 18,80 /doos à 250 stuks Excl. btw

Op voorraad


Met deze unieke papieren I’M a FOOD bag-sacchetto hebben je klanten hun handen volledig vrij om lekker te snacken.

Unieke papieren sacchetto


Dit mooie snackzakje van gebleekt ersatzpapier is de ideale twee-in-een-verpakking voor het presenteren van vettige snacks en zoetigheden, zoals donuts, koeken, wafels, tosti’s, belegde broodjes en andere broodproducten. De sacchetto is onderdeel van onze succesvolle, trendy verpakkingslijn I’M a CONCEPT.

Snackzakje met praktische servet


Aan het snackzakje zit een handige witte servet bevestigd die de klant er tijdens of na het eten eventueel af kan scheuren om de handen schoon te vegen. Zo hoeven je gasten geen losse servetjes mee te pakken en die tijdens het eten vast te houden. Het servetzakje is uitgevoerd met een opvallende, maar neutrale bedrukking die perfect bij je andere I’M a CONCEPT-producten past.

Direct opeten of meenemen


Deze moderne sacchetto van gebleekt en vetvrij ersatzpapier is gemaakt met een gloednieuwe techniek. De vet- en vochtwerende eigenschappen maken het zakje ideaal voor het uitserveren van vettige producten om direct op te eten. Dankzij de enveloppensluiting kun je het servetzakje na het vullen ook heel gemakkelijk direct dichtvouwen, zodat je klant zijn snack veilig kan meenemen voor latere consumptie.Algemeen
Code 630045
Merk I'M Concept
EAN 8714215133317
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Lengte (cm) 24
Breedte (cm) 21
Uiterlijk
Kleur Gebleekt
Design RIP ME OFF!

Merk I'M Concept

I’M a CONCEPT is een eigentijds to-go-verpakkingsconcept met verschillende productlijnen voor onder andere koffiebekers, drinkbekers, ijscups en snackzakken.

Trendy en tijdloos
Het tijdloze en tegelijkertijd trendy uiterlijk maakt dat de I’M a CONCEPT-producten passen in ieder marktsegment, van snackbar en ijssalon tot lunchroom en cafetaria. De dessins zijn onderscheidend, fris, modern en onderling perfect op elkaar afgestemd. Zo haal je met I’M a CONCEPT een complete verpakkingslijn in huis voor al je (meeneem)producten.

Hot en Cool
De producten van I’M a CONCEPT onderscheiden zich verder door hun enigszins brutale opdruk met uitdagende dubbele boodschap. Zo zijn de koffiebekers voorzien van de tekst I'M a HOT cup. Van een afstandje zie je echter alleen de grote letters op de beker en lees je I’M HOT. Hetzelfde geldt voor de tekst I’M a COOL cup op onze ijsbekers en koudedrankenbekers.

Tv-series
Sinds de introductie worden de I’M a-producten overal gesignaleerd. Op kantoor, in stadions, onderweg in de trein en tijdens evenementen. Veel verschillende (foodservice)bedrijven maken inmiddels gebruik van het opvallende meeneemconcept. En ook in tv-series en in de handen van BN’ers duiken deze trendy producten vaak op. Bekijk voor een impressie onze IMaCONCEPT.nl-fansite.

Professionele presentatie
De mooie en praktische producten van de verschillende concepten vullen elkaar perfect aan, zodat je je klanten met I’M a CONCEPT een complete en professionele presentatie van je warme en koude dranken, snacks en andere producten kunt bieden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie