HPX Klittenband, PP, 20mm, 5m, zwart


Code
558302
Besteleenheid
1

€ 11,50 /rol Excl. btw
Koop meer Bespaar meer

Op voorraad


Hang lichte en zware voorwerpen slim en netjes op met dit oersterke, multifunctionele klittenband van HPX (luszijde).

Klittenband voor stevig bevestigen


Met dit zelfklevende ‘zipfix’ klittenband van PA bevestig je zonder boren, lijmen, lassen of schroeven heel gemakkelijk allerlei spullen aan een wand of op een andere achtergrond, om ze er weer af te pakken wanneer je ze maar nodig hebt. Denk aan gereedschap in je auto of bestelbus, een EHBO-kist of medicijnkastje, audioapparatuur, automatten en vele andere voorwerpen.

Voor binnen en buiten


Het zeer sterke HPX-klittenband op een vijf meter lange rol hecht bijzonder goed op metaal, glas, hout, keramiek, kunststoffen en vele andere ondergronden. Het materiaal is bestand tegen temperaturen tot 100 graden Celsius en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Haakzijde en luszijde


Bevestig een strip met haakjes (de haakzijde) op het schone en droge oppervlak en plak een gelijke strip met lussen (de luszijde) op het op te hangen voorwerp. Je kunt de voorwerpen nu zo vaak ophangen en weer pakken als je wilt, zonder dat de klittenbandverbinding minder krachtig wordt. Je spullen blijven stevig op hun plek zitten zodat je ruimte netjes georganiseerd is en je nooit misgrijpt.Algemeen
Code 558302
Merk HPX
EAN 5425014220957
Materiaal PP
Maten en gewichten
Lengte (m) 5
Breedte (mm) 20
Uiterlijk
Kleur Zwart
Uitvoering
Uitvoering Lus

Merk HPX

Met de producten van het merk HPX biedt onze webshop je een omvangrijk en veelzijdig assortiment aan professionele tapes: van bevestigingstape, maskingtape, tapijttape, pantsertape, ducttape, markeringstape en antisliptape tot klikband, klittenband en afzetlint, alles in verschillende rollengtes, breedtes en kleuren.

Hoge kwaliteit
Vanaf de start in 2004 richt de Belgische fabrikant HPX zich voortdurend op kwaliteitsverbetering en de verdere ontwikkeling van zijn professionele oplossingen. Alle tapes, banden en linten zijn dan ook geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Industrie en doe-het-zelf
De HPX-tapes vallen op door hun goede hechting op allerlei ondergronden en hun hoge temperatuurbestendigheid. Ze zijn ideaal voor diverse toepassingen in de industrie, de automobielindustrie, de bouw en voor doe-het-zelfgebruik.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie