HPX Klittenband, 25mm, 2m, zwart


Code
554563
Besteleenheid
1

€ 25,95 /rol Excl. btw
Koop meer Bespaar meer

Op voorraad


Hang tot wel zeven kilo aan gewicht op met dit oersterke hersluitbare klikband van HPX (vijf keer sterker dan klittenband).

Klittenband voor stevig bevestigen


Met dit zelfklevende ‘duogrip’ klikband van soepel PA bevestig je zonder boren, lijmen, lassen of schroeven heel gemakkelijk lichte en zware spullen aan een wand of op een andere achtergrond, om ze er weer af te pakken wanneer je ze maar nodig hebt. Denk aan spiegels, gereedschap in je auto of bestelbus, een EHBO-kist of medicijnkastje, audioapparatuur, automatten en vele andere voorwerpen.

Voor binnen en buiten


Het zeer sterke klikband op een twee meter lange rol hecht bijzonder goed op metaal, glas, hout, keramiek, kunststoffen en vele andere ondergronden. Het materiaal is bestand tegen temperaturen tot 90 graden Celsius en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Dit HPX-klikband kan een tot vijf keer grotere belasting aan dan de klassieke haak- en lusverbindingen (klittenband), zodat je er tot wel zeven kilo aan gewicht mee kunt ophangen.

Sluit zeer goed


Bevestig een strip klikband op het schone en droge oppervlak en plak een gelijke strip op het op te hangen voorwerp. Door de haakstructuren volledig in elkaar te drukken, blijven je spullen stevig op hun plek zitten zodat je ruimte netjes georganiseerd is en je nooit misgrijpt. En dankzij de hersluitbare klikbevestiging pak je de voorwerpen er ook weer heel gemakkelijk af.


Maten en gewichten
Code 554563
Merk HPX
EAN 5425014220759
Breedte (mm) 25
Lengte (m) 2
Uiterlijk
Kleur Zwart

Merk HPX

Met de producten van het merk HPX biedt onze webshop je een omvangrijk en veelzijdig assortiment aan professionele tapes: van bevestigingstape, maskingtape, tapijttape, pantsertape, ducttape, markeringstape en antisliptape tot klikband, klittenband en afzetlint, alles in verschillende rollengtes, breedtes en kleuren.

Hoge kwaliteit
Vanaf de start in 2004 richt de Belgische fabrikant HPX zich voortdurend op kwaliteitsverbetering en de verdere ontwikkeling van zijn professionele oplossingen. Alle tapes, banden en linten zijn dan ook geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Industrie en doe-het-zelf
De HPX-tapes vallen op door hun goede hechting op allerlei ondergronden en hun hoge temperatuurbestendigheid. Ze zijn ideaal voor diverse toepassingen in de industrie, de automobielindustrie, de bouw en voor doe-het-zelfgebruik.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie