Envelop, Envelobox, 350x250x30mm, bruin


Code
377402
Besteleenheid
1

€ 34,95 /doos à 50 stuks Excl. btw
Koop meer Bespaar meer

ONLINE OP VOORRAAD
Packcenter: Neem contact met ons op voor de actuele magazijn voorraad van onze stores


Verstuur je platte producten voordelig in deze kartonnen envelobox: de brievenbusdoos in envelopvorm (EC4-formaat, oftewel A4+).

Envelobox voor voordelige verzending


Deze unieke envelobox combineert de voordelen van een verzendenvelop met die van een brievenbusdoos. Zo passen ze met hun hoogte van drie cm door elke standaard-brievenbus, waardoor jij bespaart op verzendkosten en de ontvanger niet thuis hoeft te blijven. Daarbij zijn ze gemaakt van stevig karton en beschermen ze hun inhoud dus optimaal. Tegelijkertijd hebben ze een professionele uitstraling, zeker als je ze laat bedrukken met je bedrijfslogo.

Razendsnel vullen en sluiten


Deze bruine kartonnen envelobox is dankzij zijn zelfklevende sluitstrip razendsnel handmatig te vullen en verzendklaar te maken. Stop je product(en) eenvoudig in de brievenbusdoos, verwijder de beschermfolie van de sluitstrip en druk hier de doos mee dicht. Tape is niet nodig. De klant opent de envelobox op zijn beurt heel gemakkelijk met behulp van de tearstrip.

Vier formaten


De enveloboxen zijn verkrijgbaar in vier formaten: A6, A5, EC4 (oftewel A4+) en EB4 (oftewel A4++, bijna het maximumformaat dat door de brievenbus past).Algemeen
Code 377402
Merk SendProof®
EAN 8720053546967
Materiaal Golfkarton
Maten en gewichten
Lengte (mm) 350
Breedte (mm) 250
Hoogte (mm) 30
Uiterlijk
Kleur Bruin
Afwerking Tearstrip
Uitvoering
Variant Envelobox
Verpakking
Aantal per pallet 2700

Merk SendProof®

SendProof Packaging is ons kwaliteitslabel voor een compleet en zorgvuldig geselecteerd aanbod van verzendverpakkingen. Goed verpakken betekent meer efficiëntie in de keten, minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Dit is waar SendProof Packaging voor staat.

Veilig en efficiënt
De producten van SendProof zijn geschikt voor het veilig en efficiënt verzenden van zowel food- als non-foodproducten. Wij bieden de juiste verzendverpakking voor elk product; van boeken, cosmetische artikelen en flessen wijn tot verse groenten, vlees en vis. Binnen SendProof zijn maximale productbescherming, optimaal gebruiksgemak, kostenefficiëntie, beleving en een lagere milieu-impact belangrijke pijlers.

Besparen met professionele verpakkingen
Naast een compleet standaardassortiment verzendverpakkingen bieden wij onder de noemer SendProof PRO advies en inspiratie die is gericht op het complete (e-)fulfilmentproces. Aan de hand van verpakkingsscan ‘Catch The Savings’ helpen we je bijvoorbeeld bij het optimaliseren van je logistieke verpakkingsproces, het ontwerpen van een creatieve maatwerkverpakking of het ontwikkelen van een duurzaam alternatief.

Oog voor het milieu
Wie veel online verkoopt, heeft veel verpakkingsmateriaal nodig. Met SendProof PRO besteden we veel aandacht aan het versturen van ‘minder lucht’. We letten daarnaast goed op de materiaalsamenstelling zodat de milieu-impact van elke verzendverpakking zo laag mogelijk is. Ons eigen onderzoekscentrum The LCA Centre ondersteunt ons hierin.

SendProof Packaging is hét bewijs dat een goede verzendverpakking loont!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie