Edding Marker, Permanentmarker, type: 3000,


Code
901304
Besteleenheid
1

€ 27,85 /blister 10 stuks Excl. btw

ONLINE OP VOORRAAD
Packcenter: Neem contact met ons op voor de actuele magazijn voorraad van onze stores


Laat je teksten goed opvallen met deze prettige zwarte permanentmarker Type 3000 van Edding.

Zwarte marker van Edding


Deze handige zwarte marker Type 3000 van Edding is ideaal om zinnen en woorden te schrijven of te onderstrepen die extra aandacht moeten krijgen. De markeerstiften schrijven vloeiend op papier, maar ook materialen zoals glas, metaal, hout en plastic beschrijf je er moeiteloos mee. De permanente marker heeft een ronde punt waarmee je blijvende lijnen kunt maken met een dikte van 1,5 tot 3 mm. Zorg dat je de marker altijd in je kantoortas of op je werkplek hebt liggen.

Licht- en waterbestendig


De stevige Edding-marker is voorzien van een licht- en waterbestendige inkt die razendsnel opdroogt, geen vlekken maakt en niet vervaagt. De goed afsluitbare losse dop heeft dezelfde kleur als de inkt, zodat je de schrijfkleur gemakkelijk kunt herkennen. De permanentmarkers zijn per tien stuks verpakt in een handig doosje. Ideaal voor thuis, op school en op het werk.Uitvoering
Code 901304
Merk Edding
EAN 04004764427079
Schrijfkleur Zwart
Type 3000
Variant Permanentmarker

Merk Edding

In 1960 ontwikkelden twee Hamburgse schoolvrienden de Edding no. 1, een permanente marker die meteen succesvol is. Inmiddels is Edding uitgegroeid tot een mondiaal merk met een breed assortiment aan markers in allerlei kleuren en voor diverse soorten oppervlakken. De producten van Edding vallen op door hun duurzaamheid en kwaliteit.

Presentatiematerialen
Onder de naam Legamaster ontwikkelt, produceert en verkoopt de Edding Groep ook hulpmiddelen voor visualisering, presentaties en conferenties, zoals whiteboards, flipovers, presentatieapparatuur en andere oplossingen voor school en werk.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie