Drie roetpieten aan een touwladder


Code
886352
Besteleenheid
1

€ 16,75 /stuk Excl. btwDeze kleurrijke roetpieten op een touwladder kruipen zó via de schoorsteen je winkel binnen!

Klimmende pieten


Zoek je iets opvallends om je etalage of winkel in 5-decembersfeer te brengen? Deze grote flexibele roetpieten met lachende gezichtjes, rode lippen, goudkleurige sloffen, fleurige kleding en baret met gekleurde veer trekken ieders aandacht.

Prachtige details


De 30 cm grote pietenpoppen zijn gemaakt van textiel en afgewerkt met prachtige details, zoals mooie goudkleurige biezen en goudkleurige knoopjes op hun pakjes. De touwladder die de drie zachte roetpietpoppen zo behendig beklimmen, is maar liefst een meter lang en gemakkelijk overal in je winkel of etalage te hangen.

Diverse varianten pieten


De touwladder met de drie roetpieten is per stuk te koop. Bekijk ook de andere roetpietenpoppen in ons assortiment, zoals de flexibele pieten en de grote staande pieten, en maak de mooiste winkeldecoraties.Algemeen
Code 886352
Merk Neutraal
EAN 8714215072050
Materiaal Textiel
Maten en gewichten
Lengte (cm) 100
Uiterlijk
Thema Sinterklaas

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Anderen bestelden ook

€ 43,00/krimp à 250 st
€ 18,60/doos à 150 stuks
€ 63,75/doos à 100 stuks