Depa® Prikker, satéprikker, Bamboe, 250mm, naturel


Code
600683
Besteleenheid
1

€ 3,80 /krimp à 1000 st Excl. btw
Koop meer Bespaar meer

ONLINE OP VOORRAAD
Packcenter: Neem contact met ons op voor de actuele magazijn voorraad van onze stores


Met de term plasticvrije verpakkingen bedoelen wij verpakkingen waarin geen polymeren (plastics) zijn gebruikt om het product water- en/of vetafstotend te maken, zoals is omschreven in de Nederlandse wetgeving omtrent Single Use Plastics.


Algemeen
Code 600683
Merk Depa®
EAN 08710653060680
Materiaal Bamboe
Maten en gewichten
Lengte (mm) 250
Diameter (mm) 3
Milieu en kwaliteit
SUP materiaal eigenschap Plasticvrij
Milieukeurmerk FSC 100%
Uiterlijk
Kleur Naturel
Uitvoering
Variant Satéprikker
Verpakking
Aantal per pallet 360000

Merk Depa®

Het merk depa biedt al sinds 1947 een compleet assortiment aan voedsel- en drankenverpakkingen voor ondernemers in de foodservice en retail. Depa maakt lekker eten overal en op elk moment bijzonder, gezellig en gemakkelijk met verpakkingen van natuurlijke materialen en slimme oplossingen gericht op hergebruik, dus minder belastend voor het milieu. Je vindt hieronder een overzicht van alle beschikbare producten, van folies tot bekers en glazen en van snackbakjes tot bestek.

Innovatieve voedsel- en drankenverpakkingen van depa: duurzaam en gebruiksvriendelijk
Sinds 1947 biedt het merk depa een uitgebreid assortiment aan voedsel- en drankenverpakkingen voor ondernemers in de foodservice en retail. Depa onderscheidt zich door een heldere kijk op trends en ontwikkelingen, zowel nationaal als internationaal, gecombineerd met een diepgaand inzicht in de dagelijkse bedrijfsvoering van ondernemers en hun medewerkers in de foodservice en retail.

Ongeacht welke verpakkingsoplossing je kiest, depa staat garant voor innovatie, duurzaamheid en optimaal gebruiksgemak. Van borden, bekers, glazen, bakjes, cups, bestek, dozen en flessen tot potten, draagtassen en meer – depa biedt hoogwaardige oplossingen die inspelen op de behoeften van moderne ondernemers. Maak een bewuste keuze voor duurzame en gebruiksvriendelijke verpakkingen met het vertrouwde merk depa.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie