Depa® Deksel, PS, rond, met drinkgat, Ø90mm, wit


Code
615904
Besteleenheid
1

€ 29,40 /doos à 1000 stuks Excl. btw

ONLINE OP VOORRAAD
Packcenter: Neem contact met ons op voor de actuele magazijn voorraad van onze stores

De afvalbeheerbijdrage voor dit product bedraagt € 6,5056 incl. BTW.

Bied je gevulde kartonnen koffiebekers aan met deze handige deksel met drinkgat en maak van het drinken een prettige beleving.

Deksel met drinkgat


Serveer jij je koffie, thee, soep, warme chocomelk of andere warme dranken in kartonnen hotcups? Sluit de gevulde bekers dan veilig af met deze stevige kunststof deksel. Dit verkleint de kans op lekken en morsen en drinken kan eenvoudig via het drinkgat in de deksel. Zo genieten je klanten ook onderweg onbezorgd van hun warme ‘to-go’-drank.

Diverse uitvoeringen


Deze deksels zijn ideaal voor gebruik door horecazaken zoals koffiebars, cafés, lunchrooms, foodtrucks, sport- en bedrijfskantines, en door cateraars bij festivals en evenementen. Je vindt in ons assortiment afsluitdeksel voor kartonnen drinkbekers in zwart en wit, en in diverse formaten en uitvoeringen: met drinkgat, met drinktuitje, met drukknopjes voor instructies over de inhoud en/of met waarschuwingstekst voor hete inhoud.Code 615904
Merk Depa®
EAN 8691907519652
Afvalbeheerbijdrage De afvalbeheerbijdrage voor dit product bedraagt € 6,5056 incl. BTW.
Algemeen
Materiaal PS
Maten en gewichten
Diameter (mm) 90
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uiterlijk
Kleur Wit
Vorm Rond
Uitvoering
Uitvoering Met drinkgat
Verpakking
Aantal per pallet 32

Merk Depa®

Met ons merk depa bieden we een totaalpakket aan voedsel- en drankenverpakkingen voor ondernemers binnen de foodservice en de retail. Depa staat bij foodprofessionals bekend als vertrouwde en vooruitstrevende partner, met een groot aanbod aan innovatieve producten en concepten die zijn gericht op beleving, gemak en duurzaamheid.

De klant centraal
Bij het samenstellen van de productlijn van depa zetten wij altijd de wensen en behoeften van de eindgebruikers centraal. Hiervoor combineren wij een heldere kijk op trends en ontwikkelingen in binnen- en buitenland met inzicht in de dagelijkse bedrijfsvoering van ondernemers en medewerkers in de foodservice en de retail. Zo is een reeks innovatieve verpakkingsoplossingen ontstaan die uitblinkt in optimale productpresentatie, maximaal gebruiksgemak en duurzaamheid.

Compleet assortiment
Depa levert al sinds 1947 een compleet assortiment foodverpakkingen aan groothandels en retailers. Het doel daarbij is om onze klanten te helpen lekker eten overal en op elk moment bijzonder, gezellig en gemakkelijk te maken. Dit doen wij met verpakkingsoplossingen van natuurlijke materialen en met slimme oplossingen gericht op hergebruik. Depa denkt met de klant mee en reikt oplossingen aan die helpen bij het succesvol inzetten van deze producten richting eindgebruikers en consumenten.

Duurzaamheid: een kernwaarde
Een van de kernwaarden van depa is duurzaamheid. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe producten, concepten en alternatieve verpakkingen die minder belastend zijn voor het milieu en die aansluiten op de belevingswereld van vandaag. Zo leveren wij actief een bijdrage aan een duurzame foodservice- en retailbranche. Goede voorbeelden zijn de depa-producten gemaakt van natuurlijke materialen (met het label ‘Made of natural materials’) en onze herbruikbare verpakkingen (met het label ‘This product is reusable’).


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie