ComFort Handschoen, Latex, gepoederd, L, blauw


Code
203301300
Besteleenheid
1

€ 4,45 /doos à 100 stuks Excl. btw

ONLINE OP VOORRAAD
Packcenter: Neem contact met ons op voor de actuele magazijn voorraad van onze stores


Met deze gepoederde latex handschoenen van ComFort wordt voedselveilig werken je wel heel gemakkelijk gemaakt!

Gepoederde blauwe latex ComFort-handschoenen


Deze blauwe latex handschoenen bieden een uitstekende bescherming tegen voedselinfecties. Ze beschikken over een prima pasvorm en een goed rekvermogen en passen zowel links als rechts. Om de handschoenen gemakkelijk te kunnen aantrekken, zijn ze licht gepoederd met maiszetmeel.

Blauw bij voedingsmiddelen


De kleur blauw valt extra op bij de bereiding van voedsel, aangezien voedingsmiddelen van nature niet blauw zijn. Als bijvoorbeeld bij het snijden van voedsel een stukje handschoen loskomt, is dit goed zichtbaar en kan het direct worden verwijderd.

Ideale bescherming


De comfortabele handschoenen zijn bijzonder geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie, horecakeukens en de gezondheidszorg. Dankzij het dunne materiaal bieden ze je handen tevens ideale bescherming bij werkzaamheden in de tuin, schoonmaakwerk en doe-het-zelfklussen. Latex handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse maten. Ze zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en worden geleverd in een handige dispenserdoos.

Let op: latex is een natuurlijk rubber dat bij sommige mensen overgevoeligheid of een allergische reactie kan veroorzaken. Kies in dat geval voor handschoenen van bijvoorbeeld nitril.

Voedselveilig werken


Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.Algemeen
Code 203301300
Merk ComFort
EAN 8710883422920
Materiaal Latex
Maten en gewichten
Maat L
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uiterlijk
Kleur Blauw
Uitvoering
Uitvoering Gepoederd
Verpakking
Aantal per pallet 65000

Merk ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort®. Al meer dan twintig jaar is ComFort de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals mouwovertrekken, schoenovertrekken, baretten, bezoekersjassen, afdekhoezen en handschoenen.

Kwaliteit en draagcomfort
Alle producten van ComFort zijn gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en afgestemd op de actuele gebruikerseisen. Naast kwaliteit staan gemak en een optimaal draagcomfort centraal, zodat medewerkers de beschermingsmiddelen met plezier dragen. ‘Moeten’ wordt zo ‘willen’. Dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk!

Hygiënisch werken
Met ComFort profiteer je van een HACCP-totaaloplossing voor comfortabel hygiënisch en (voedsel)veilig werken. De productlijn van ComFort is daarom onmisbaar voor mensen die dagelijks werken in de (voedselverwerkende) industrie, gezondheidszorg, professionele schoonmaak, foodretail en foodservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie