Actie

Biodore® Stamper, Hout, 155mm, naturel


Code
459108
Besteleenheid
1

€ 5,25 € 3,95 /doos à 50 stuks Excl. btw

Op voorraad
193 producten

Geef je cocktails een natuurlijke uitstraling met deze Biodore®-tonicstamper van FSC-gecertificeerd hout.

Houten cocktailstamper


Serveer je een cocktail, frisdrank, vruchtensap of andere drank met een schijfje sinaasappel, citroen of limoen? Geef er dan deze originele houten tonicstamper bij met zespuntig sterretje aan het uiteinde. De sterstamper laat je klant zijn fruit naar eigen smaak met het drankje mengen en staat meteen garant voor een natuurlijke presentatie. Na gebruik mag de stamper bij het groenafval.

FSC-gecertificeerd


De tonicstampers zijn gemaakt van duurzaam, 100% FSC-gecertificeerd hout dat de natuurlijke oorsprong van je verse producten benadrukt. Dankzij de praktische lengte passen ze zelfs in een longdrinkglas. Met hun unieke en eigentijdse ontwerp is dit een ideale stamper voor elke cateraar, foodtruckeigenaar en horecaondernemer die graag het accent legt op natuurlijk genieten, proeven en beleven.

Vijftig stampertjes


De stampertjes zijn per vijftig stuks verpakt in een handig zichtdoosje. Kleed je natuurlijke presentatie aan met de andere Biodore-producten van hout, zoals de houten bordjes, amusebakjes, cups en schalen en de houten messen, vorken, lepels, roerstaafjes, chopsticks en fritesvorkjes.

Natuurlijke grondstoffen


De producten van Biodore zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en sluiten perfect aan op de bewuste belevingswereld van vandaag. Ze onderscheiden zich door hun bijzondere vormen en lijnen, hun brede toepasbaarheid en hun internationale uitstraling.

Een ware beleving


Met Biodore in huis speel je effectief en op unieke wijze in op de groeiende vraag naar natuurlijke producten die van eten en drinken een ware beleving maken. Schoonheid, genieten, gezelligheid, ontdekken en beleven; met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Explore Biodore, go natural!Algemeen
Code 459108
Merk Biodore®
EAN 8710653040699
Materiaal Hout
Maten en gewichten
Lengte (mm) 155
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Milieukenmerk SUP-proof
Milieukeurmerk FSC
Uiterlijk
Kleur Naturel
Design Ster

Merk Biodore®

Met een reeks van mooie producten uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen is ons merk Biodore een natuurlijk alternatief voor de traditionele verpakkingsconcepten.

Schoonheid van de natuur
Het assortiment van Biodore (www.biodore.com) bestaat uit disposables en verpakkingsproducten die zijn gebaseerd op de schoonheid van de natuur. Dankzij hun opvallende lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe, palmblad, papier, bagasse (suikerrietpulp) en biologisch afbreekbaar plastic (PLA en C-PLA), sluiten de producten perfect aan op de belevingswereld van vandaag.

Hedendaags merk
De productreeks van Biodore omvat draagtassen, borden, schalen en schaaltjes, bekers en glazen, bestek en prikkers met bijzondere vormen. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op de materialen, patronen, vormen, kleuren en emoties uit de natuur. Dit past helemaal bij de hedendaagse lifestyletrends en maakt van Biodore een uniek, modern merk met opvallende producten die op vele manieren zijn te gebruiken.

Natuurlijk genieten
Biodore richt zich op natuurlijk genieten, schoonheid, gezelligheid, ontdekken en beleven. De fraaie vormen en patronen van de materialen zorgen dat elk gerecht volledig tot zijn recht komt. Voor iedere horecamedewerker een genot om mee te werken.

Onderscheidend concept
Biodore is een sterk concept met een internationale uitstraling dat direct opvalt binnen je verpakkingsassortiment. Het biedt foodservice-aanbieders en retailers de mogelijkheid op uitzonderlijke wijze in te spelen op een productgroep waar vanuit de markt steeds meer vraag naar is. Horecaondernemers, zoals restaurants, eetcafés, cateraars en festivals, kunnen zich met Biodore op een bijzondere manier onderscheiden.

Elk detail klopt
De disposables en verpakkingen van Biodore staan stuk voor stuk garant voor een originele, natuurlijke presentatie van je gerechten. Met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Biodore, go natural!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 1,85/doos à 100 stuks