activaAir Vulmateriaal, LDPE, 200x200mm, 700m, transparant


Code
107222
Besteleenheid
1

€ 129,50 /doos à 2 rol Excl. btw

Op voorraad
33 producten

Veilig je producten verzenden? Met de luchtkussenfolie van activaAir maak je snel en efficiënt professionele luchtkussenzakjes.

Rollen van 700 meter


Vul je verzendverpakkingen effectief op met deze economische luchtkussenfolie van activaAir. Van deze folie op een 700 meter lange rol maak je met behulp van luchtkussenmachines BP2000 (Light Mini), BP4000 (Basic) en BP5000 (Power) van activaAir heel eenvoudig stevige luchtkussenzakjes.

Geen extra verzendkosten


Bepaal het aantal zakjes en de benodigde hoeveelheid lucht om de lege ruimtes in je dozen en andere verpakkingen perfect op te vullen. De zakjes voegen geen extra gewicht aan je verpakking toe, waardoor dit vulmateriaal niet voor extra verzendkosten zorgt.

Optimale bescherming


Dankzij het gebruik van meerdere lagen folie kunnen de oersterke bufferzakken niet scheuren. Zo zijn je producten tijdens transport optimaal en uiterst stabiel beschermd tegen vallen en stoten.

Diverse zakjes en matjes


De milieuvriendelijke en recyclebare luchtkussenzakjes zijn in drie breedtes verkrijgbaar op rollen van 700 of 1.500 meter. Voor extra flexibiliteit bij het inpakken kun je ook kiezen voor luchtkussenmatjes met twee of vier luchtkamers op rij.Algemeen
Code 107222
Merk activaAir
EAN 8714215136196
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Hoogte (mm) 200
Breedte (mm) 200
Lengte (m) 700
Uiterlijk
Kleur Transparant
Uitvoering
Variant Luchtkussenzakje

Merk activaAir

activaAir is een merk van het Duitse activaTec. Sinds 1987 ontwikkelt, produceert en levert dit familiebedrijf innovatieve producten en materialen voor het eenvoudig en veilig verwerken van verpakkingen, zoals de efficiënte luchtkussenmachines, luchtkussenzakjes, luchtkussenmatjes en aanvullende producten van activaAir.

Van industrie tot retailer
activaTec levert zijn producten via partners in meer dan zeventien landen aan magazijnen en verpakkingsafdelingen binnen de hele bedrijfskolom: van industriële fabrikanten, groothandelaren en resellers tot overheidsinstellingen en commerciële bedrijven zoals retailers en webwinkels.

Service en betrouwbaarheid
Dankzij speerpunten als een grote magazijnvoorraad, snelle levering, doorlopende kwaliteitscontrole en persoonlijk contact kan activaTec zijn producten aanbieden met grote service en betrouwbaarheid.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook