100%eco, Toiletpapier, 2-laags, Ongebleekt, 11cm, 38m, Perform, beige


Code
680503
Besteleenheid
1

€ 50,77 /doos à 80 stuks Excl. btw

Op voorraad
13 producten

Milieubewust toiletteren met ecologisch toiletpapier, helemaal van deze tijd!

Superzachte duurzaamheid


Met dit superzachte en comfortabele toiletpapier geef je je toilet een duurzame en milieubewuste uitstraling. Het ongebleekte papier heeft een beige kleur doordat het volledig is gemaakt van oud papier en gebruikt karton. De twee laagjes geven het zijn extra stevigheid en garanderen een hoog absorptievermogen.

Voordelig en vriendelijk


Met maar liefst 400 velletjes per rol gaat je toiletpapier extra lang mee. Dit toiletpapier lost bovendien zeer snel op, waardoor je het zelfs in septic tanks zonder problemen kunt weggooien. Voor optimale hygiëne zijn de rollen verpakt in afzonderlijke wikkels.

Wist je dit?


Het unieke productieproces voor dit papier levert de laagste milieubelasting ter wereld. Zo wordt de benodigde energie opgewekt met windmolens en waterkracht, en wordt het water met eigen zuiveringsinstallaties diverse keren gebruikt en schoon aan de natuur teruggegeven. De uitstoot van CO2 is minimaal en ligt (inclusief transport) veel lager dan de gemiddelde waarden binnen de papierindustrie.

De producten van 100%eco zijn voorzien van diverse belangrijke milieu- en duurzaamheidscertificaten.Algemeen
Code 680503
Merk 100%eco
EAN 8714215126586
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Breedte (cm) 11
Lengte (m) 38
Uiterlijk
Kleur Beige
Design Perform
Uitvoering
Uitvoering 2-laags
Uitvoering Ongebleekt
Verpakking
Aantal per pallet 16

Merk 100%eco

Met 100%eco leveren wij een unieke reeks producten van een merk dat staat voor 100% duurzaamheid, 100% betrouwbaarheid en 100% transparantie. Wij zijn er dan ook trots op onszelf exclusief distributeur te mogen noemen van dit vooruitstrevende merk.

Compleet assortiment
100%eco levert een compleet assortiment aan duurzaam geproduceerd toiletpapier, handdoekpapier, keukenpapier, servetten en tissues, aangevuld met een lijn van mooie en praktische bijbehorende dispensers. Zo kun je je hele toiletruimte, keuken of werkplaats milieuvriendelijk inrichten met de producten van 100%eco.

Betrouwbaar alternatief
Met 100%eco willen wij iedereen die zorgdraagt voor de toekomst van onze wereld een 100% betrouwbaar alternatief bieden. Het doel van 100%eco is immers om een zo klein mogelijke voetafdruk op onze aarde achter te laten. De producten van 100%eco worden daarom volledig duurzaam geproduceerd, met grote besparingen op het gebied van water, bomen en energie en een minimale uitstoot van CO2 tot gevolg.

Geen bomen gekapt
Het papier van 100%eco wordt geproduceerd door het Canadese bedrijf Cascades, een van de grootste papierproducenten ter wereld en tevens de meest duurzame. Cascades gebruikt 100% windenergie en voor de productie worden geen bomen gekapt. Het bedrijf begon al in 1964 met de productie van gerecycled toiletpapier en werkt sindsdien volgens hun missie “Zoek iedere dag, op ieder moment naar innovatieve oplossingen om de natuur en de mens te beschermen”. In dit filmpje hoor en zie je meer over Cascades.

Eerlijk en volledig
Met de toenemende zorg voor het milieu hebben wij bewust gekozen voor een ecologisch merk dat uitsluitend werkt met gerecyclede grondstoffen, dat écht duurzaam produceert en dat bovendien eerlijke en volledige informatie geeft over wat je koopt. Zo worden de producten van Cascades per schip naar Europa vervoerd (een veel lagere milieubelasting dan vervoer over de weg of via de lucht) en zorgt 100%eco er nadrukkelijk voor dat alle productclaims juist zijn.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 44,35/doos à 6 stuks